Despre Noi

Tamplarie lemn Mures

In momentul acesta tamplaria clasica de lemn este o moda si reprezinta o intoarcere la traditie si la natura. Alegerea materialelor este complicata pentru ca fiecare beneficiar are in vedere mai multe aspecte tinand cont de propriile cerinte. Noi va prezentam in continuare argumente pro si contra alegerii lemnului ca si material pentru a realiza tamplarie pentru exterioare.

Va prezentam avantajele alegerii usilor si ferestrelor de lemn pentru exterior. Durabilitatea lemnului comparativ cu alte materiale precum aluminiu sau pvc este una foarte buna. Rezistenta lemnului la agresiunile atmosferice, fizice sau mecanice este de asemenea foarte buna lemnul fiind de 400 de ori mai rezistent decat otelul si de 1800 de ori mai rezistent comparativ cu aluminiul. Vi se ofera siguranta si profiluri robuste de lemn. De asemenea, beneficiati si de un design deosebit.

Lemnul este mult mai elegant decat orice alt material. Tocul de la usa poate sa fie confectionat pe intreaga grosime a peretelui si poate imbraca peretii. Lemnul nu isi schimba culoarea si finisajele se pot reinnoi, pot fi retusate periodic si culoarea finisajelor poate sa fie schimbata atunci cand restaurati.

Finisajele din lemn sunt ecologice, pe baza de apa si nu contin deloc substante toxice pentru oameni comparativ cu celelalte profile.

Aspectul natural si cald al lemnului este un alt avantaj demn de luat in calcul. Izolatia termica este garantata pentru ca lemnul este o bariera de trecere a caldurii avand si o eficacitate energetica foarte apreciata in timp ce metalul este cunoscut pentru proprietatile sale de transmisie a caldurii. Izolatia fonica este garantata si profilul de lemn este continuu, robust comparativ cu toate celelate profile cu 3 respectiv 4 camere goale in interior.

Lemnul respira, adica permite reglarea umiditatii si a mediului interior. Confera si o etanseitate maxima daca e facut si montat conform normelor. Lemnul nu se poate deforma daca este intretinut corect. Lemnul nu se corodeaza si nu rugineste si ofera si originalitate casei.

Traditia de utilizare a lemnului in constructii dateaza inca din antichitate si asta inseamna ca si-a dovedit toate proprietatile pe cand celelalte profile sunt prezente inca din sec 20 pe piata si nu au avut timp sa isi arate proprietatile pe termen lung insa s-a vazut necesitatea inlocuirii lor pe termen mediu si scurt.

Pașii unui proiect

Vă oferim. Vă măsurăm. Vă montam.

O oferta de preț

După ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte!

Ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist

Vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime. Pentru lucrare vă oferim garanție.