Despre Noi

Firme geamuri termopan Mures

Tamplaria de aluminiu sau PVC si geamul termopan sunt semnele distinctive ale oricaror constructii noi si au inlocuit in timp si tamplaria din lemn a caselor mai vechi. Dea lungul timpului aceste ferestre s-au impus datorita mai multor avantaje si calitatii lor incontestabile. Ferestrele de termopan sunt alcatuite din doua componente: geamul termoizolant si ramele. Puteti alege intre tamplaria de aluminiu si tamplaria de PVC si puteti opta pentru doua foi de sticla care sunt separate de un mediu gazos si etans sau pentru o singura foaie daca spatiul nu are nevoie de o inchidere perfecta cum ar fi o veranda sau un balcon.

In continuare vom enumera cele mai importante avantaje. Veti scapa de neplacerile care sunt cauzate de aparitia condensului in casa si mai ales pe geamuri si se va conserva mult mai bine caldura in casa iarna. Pe timpul verii se pastreaza racoarea.

Geamurile de termopan asigura o foarte buna izolare fonica a casei. Sticla va fi tratata in asa fel incat sa filtreze caldura si sa permita trecerea luminii in interior fara a fi produs efectul de sera. Pentru a va feri de privirile indiscrete puteti sa optati pentru sticla reflectorizanta.

Termopanele sunt rezistente si la tentativele de patrundere prin efractie si nu prezinta riscuri de accidente. Aerul rece care intra din exterior prin orificiile aflate in partea inferioara a ferestrelor se va incalzi in camerele aflate in interiorul tamplariei urcand spre zona superioara si astfel in camera intra aer cald.

Vara, plasele speciale au rolul de a va proteja de insecte.

In cazul in care sunt dotate cu rulouri exterioare iarna va vor feri de zapada si de frig si vara de ploaie si de praf. Proprietarul poate sa isi deduca cheltuielile pentru tipul acesta de ferestre din venitul supus globalizarii pentru anul in care are loc lucrarea in limita a 200 de euro obtinand o deducere de impozit.

Pașii unui proiect

Vă oferim. Vă măsurăm. Vă montam.

O oferta de preț

După ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte!

Ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist

Vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime. Pentru lucrare vă oferim garanție.