Despre Noi

Geamuri termopan Mures

Produsele din PVC sunt compuse din clorura de polivinil, stabilizator si dioxid de titan 10%, pentru a rezista la diferite tipuri de conditii meteorologice, cum ar fi razele ultraviolete si schimbarile climatice in timp ce structura cadrului se poate extinde usor sau se contracta. Sunt capabile sa reziste la temperaturi ridicate de suprafata de pana la 82o C fara defecte. Aceasta inseamna ca, pe termen lung, conditiile solare nu determina ca structura profilului sa se sparga sau sa se deterioreze.

 Geamuri termopan Mures - avantaje

Conform unui sondaj recent, 37% din energia casnica este in general pierduta prin ferestre. Selectarea corecta a ferestrelor si a sticlei ar reduce foarte mult aceasta pierdere de energie. Sistemele de ferestre din PVC cu grosimea sticlei izolante de 20 mm ar putea conduce valoarea de 1,65 W / m2K, comparativ cu 7,50 W / m2K pentru cadrul din aluminiu. Prin urmare, PVC-ul reduce pierderile de energie mult mai bine decat orice fereastra din aluminiu. Acest lucru se datoreaza faptului ca geamurile termopan sunt realizate in sectiuni goale (sistem cu mai multe camere) printr-un proces de extrudare, care scade dispersia caldurii exterioare in zona interioara.

 

Geamurile termopan au mai multe camere in interiorul structurii profilului, in timp ce sistemul hardware este echipat cu un sistem de blocare in mai multe puncte pentru a asigura o inchidere si o etanseitate corespunzatoare. Acest lucru reduce in mod eficient perturbarile si zgomotul din exterior, pana la o optime din nivelul initial al zgomotului (raportul de reducere a sunetului este intre 33-43 dB).

 

In orasele cu nivel ridicat de poluare geamurile termopan pot rezista la orice coroziune cauzata de astfel de conditii. Chiar si pentru resedintele aflate pe plaja, vremea umeda nu poate sa corodeze sau sa deterioreze  geamurile din PVC.

 

Geamurile termopan nu ard in timpul unui incediu. Polimerul, materialul folosit, este necombustibil, datorita concentratiei ridicate de clor si utilizarii compusilor corespunzatori.

 

Sistemele de geamuri termopan utilizeaza un proces de sudare in colt pentru a se asigura ca geamul este sudat complet intr-o singura structura; prin urmare, apa nu este capabila sa treaca prin imbinarea sudata. In plus, un strat dublu de garnitura de cauciuc TPE (elastomer termoplastic) este amplasat in jurul canatului si al cadrului pentru a sigila eficient spatiul gol.

 

Geamurile termopan Australia sunt construite cu suprafete netede si colturi sudate corespunzator. Produsele noastre sunt disponibile in varietati de culori, prin urmare nu mai este nevoie de vopsire sau intretinere.

 

Geamurile termopan sunt facute din materiale ecologice, din punct de vedere al emisiilor si mai putin poluante decat lemnul si aluminiu. Polimerul este reciclabil si, prin urmare, nu exista niciun material pierdut, deoarece toate deseurile se reintorc in procesul de reciclare.

 


Pașii unui proiect

Vă oferim. Vă măsurăm. Vă montam.

O oferta de preț

După ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte!

Ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist

Vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime. Pentru lucrare vă oferim garanție.