Accesorii din lemn stratificat

Pervaze interioare din lemn

Pervazele interioare pentru ferestre din lemn sunt create din lemn. Dimensiuni disponibile la cerere de minim 150mm și până la 600mm.

Cere oferta de preț
acc1
acc1

Pervaze exterioare din aluminiu

Pervazele de exterior sunt realizate din aluminiu şi sunt vopsite în câmp electrostatic în alb, maro sau diferite nuanţe de lemn şi din gama RAL. Utilizarea lor este indicată pentru preluarea apei ce se scurge de pe geam pe zidăria construcției. Pervazele se aleg în funcţie de lăţimea dorită: minimum75 mm-maximum360 mm

Cere oferta de preț

Plase antiinsecte

Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de insecte atunci când geamul este deschis. Sunt aproape invizibile şi sunt foarte uşor de montat/demontat. Din punct de vedere constructiv pot fi:

- FIXE: Plasa este montată pe un cadru din aluminiu fixat cu şuruburi la marginea tâmplăriei.

- CU BALAMALE: Cadrul de aluminiu pe care este montată plasa este echipat cu balamale şi sistem de fixare pe poziţia închis. Balamalele permit deschiderea în exterior a cadrului cu plasă.

- TIP RULOU: Plasa din fibră de carbon este înmagazinată într-o casetă din aluminiu şi circulă prin ghidaje în funcţie de necesităţi. Acţionarea poate fi verticală sau orizontală.

Cere oferta de preț
acc2
Alte produse

ÎN ATENȚIA DUMNEAVOASTRĂ