Lemn Stratificat

           Calitatea ferestrelor și ușilor confecționate de BIFA SRL este atestată de numeroși clienți mulțumiți atât pe plan local cât și chiar internațional.

            Produsele noastre sunt executate din material de calitate superioară fără noduri sau îmbinări. Tehnologia stratificării în trei straturi cu adeziv monocomponent D4 asigură eliberarea presiunii din lemn care rezultă un produs finit de calitate.


E5 ablak
SZEKCIO LEITZ

Esențe folosițe:

            -molid/pin nordic

            -meranti

            -stejar

Profile fabricate și folosite:

           -Eurofalz 68x78mm       mai multe detalii ...

           -ClimaTrend 78x78mm       mai multe detalii ...

           -ClimaTrend 90x78mm       mai multe detalii ...


Acționarea în siguranță și ireproșabila este asigurată de feroneria Roto/Sigienia  mărci renumite în Europa. Mânerele folosite sunt din gama HOPPE, Italia și în funcție de preferințe puteți opta pentru variante cu cheie sau acționate prin telecomandă. Apa de pe sticlă se scurge pe lăcrimarul din aluminiu –GUTTMANN-montat pe tocul geamului.

 Pofile folosite la uși:

                       -uși de intrare: 120x68mm

                       -uși interioare: 120x42mm

Ușile de intrare sunt echipate cu sistem de închidere în cinci puncte  din gama ROTO/FUHR. Ușile interioare se echipeaza cu sisteme ELZETT/ROTO, balamalele folosite au patru pini de unde se pot regla ușile un doua direcții.

La ușile de intrare pe foaia ușii în falțul dublu se foloseste garniture HPP EV 4125 lipite în colțuri iar la ușile interioare se foloseste ghederul HPP EV 4527.

Tratarea ferestrelor și ușilor se efectuează în doua etape: în prima etapa se trateaza produsele împotriva mucegaiului , cariilor și razelor UV în doua straturi transparente prin imersie. Etapa a doua constă in pigmentarea, colorarea produselor cu vopsea ecologică REMMERS pe baza de apa prin pulverizare

       Produsele noastre beneficiază e trei ani garanție în condițiile în care sunt respectate prevederile din fișa de instrucțiuni.

Vă rugăm alegeți culoarea după codul de pe paletarul alăturat.

Alte produse

IN ATENȚIA DUMNEAVOASTRĂ