Accesorii din PVC

access1

Pervazele de exterior

Sunt realizate din aluminiu şi sunt vopsite în câmp electrostatic in alb, maro sau diferite nuanţe de lemn şi din gama RAL. Utilizarea lor este indicată pentru preluarea apei ce se scurge de pe geam pe zidăria construcției. Pervazele se aleg în funcţie de lăţimea dorită: minimum75 mm-maximum360 mm.

Cere oferta de preț

Pervazele de interior

Sunt realizate din PVC şi sunt înfoliate în alb şi diferite nuanţe de lemn. Utilizarea lor este indicată pentru protejarea zidului şi constituie un element decorativ. Pervazele se aleg în funcţie de lăţimea dorită: minimum150 mm-maximum 600 mm.

Cere oferta de preț
access2
access3

Plasele contra insectelor

Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de insecte atunci când geamul este deschis. Sunt aproape invizibile şi sunt foarte uşor de montat/demontat. Din punct de vedere constructiv pot fi:

  • FIXE: Plasa este montată pe un cadru din aluminiu fixat cu şuruburi la marginea tâmplăriei.
  • CU BALAMALE: Cadrul de aluminiu pe care este montată plasa este echipat cu balamale şi sistem de fixare pe poziţia închis. Balamalele permit deschiderea în exterior a cadrului cu plasă.
  • TIP RULOU: Plasa din fibră de carbon este înmagazinată într-o casetă din aluminiu şi circulă prin ghidaje în funcţie de necesităţi. Acţionarea poate fi verticală sau orizontală.
Cere oferta de preț
ALTE PRODUSE

ÎN ATENȚIA DUMNEAVOASTRĂ