Despre Noi

Usi de interior Mures

Daca ati pornit in cautarea usilor de interior este important sa stiti ca pe piata din Romania sunt mai multe tipuri de usi care au provenienta atat interna cat si straina. In cele ce urmeaza va prezentam mai multe avantaje dar si dezavantaje ale usilor, analizand cat mai pe scurt tehnologiile de fabricatie si materialele, calitatea si rezistenta si nu in ultimul rand preturile.

Usa celulara furniruita are la interior hartie celulara, ramele sunt din MDF sau din panel si au fete de MDF acoperite cu furnir. Avantajele usilor celulare furniruite sunt de ordin estetic si daca sunt folosite in constructia lor ca si structuri de rezistenta panelurile sunt usi foarte solide. In rest, sunt usi usoare care rezista bine la zgarieturi si care pot fi retusate usor daca sunt lovite din greseala. Pretul acestor usi e mediu dar rezultatul este exceptional.

Usa celulara profilata HDF vopsita reprezinta o usa de interior din hartie celulara, rama de MDF sau de panel cu fete profilate din HDF vopsit. Usile de HDF vopsit sunt usi provenite ca si model din America. Ele se vopsesc in general in alb, gri si maro. Ca si pret aceste usi sunt usor mai ieftine decat cele furniruite. Pentru cine prefera usile vopsite, pline cu modele va recomandam ca tocul si rama sa fie facute din lemn sau din panel. Aceste usi sunt mai rezistente la zgarieturi decat cele din MDF insa sunt greu de retusat.

Usa din tablii este plina, cu model facut din placi de lemn. Daca usa se executa din tablii de panel, acestora li se vor aplica straturi de furnir si vor arata foarte bine. Ca si pret se vor situa in zona superioara. Aceste usi sunt fiabile si rezistente dar si usor de intretinut.

Usile din lemn masiv sunt usi pline din lemn de mai multe esente. Se prelucreaza manual sau pe masini cu comanda numerica si pot sa fie facute cu diferite modele. Aceste usi necesita materiale de calitate care sa fie foarte bine uscate. In caz contrar exista si riscul ca materialul sa lucreze in timp si ca usa sa nu se mai inchida.

Usa din lemn stratificat este o usa plina din panel pe care se aplica un strat de furnir. Se prelucreaza pe masini cu comanda numerica si se poate face cu diferite modele. Pretul este mai ridicat comparativ cu usa celulara furniruita.


Pașii unui proiect

Vă oferim. Vă măsurăm. Vă montam.

O oferta de preț

După ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte!

Ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist

Vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime. Pentru lucrare vă oferim garanție.