Despre Noi

Plase tantari Mures

Stim despre plasele de tantari ca pot sa fie aplicate pe exteriorul tamplariei, la ferestre si la usi de pvc, aluminiu si lemn stratificat si chiar si fier. Plasele de tantari sunt realizate folosind plase sita fine din fibre de sticla care sa permita patrunderea aerului si a luminii si cadrul este de aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea dorita. Plasele de tantari nu implica si modificarile ramelor ferestrelor si sunt rezistente la actiunea factorilor climaterici. Plasele au ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la imbatranire. Fixarea se face cu sisteme de inchidere fiabile, actionate din interior si cu un maner care are un design placut. In sezonul rece plasa de tipul cadru poate fi demontata usor si remontata in sezonul cald.

Nu trebuie sa va ingrijorati in momentul in care plasa de insecte sau de tantari se strica. Noi va recomandam sa folositi plase de o foarte buna calitate, putand sa va oferim si toate elementele necesare la preturi care sunt mereu rezonabile astfel incat, daca aveti tot ce va trebuie, puteti chiar sa va reparati singuri siguri plasele de tantari sau daca vreti echipele noastre de profesionisti pot sa faca reparatiile plasei si sa va scapati asa de cumpararea unor plase noi. In tot cazul, daca tineti cont de fapul ca plasele de tantari nu sunt scumpe atunci ramane la propria alegere daca vreti sa cumparati plase noi. In tot cazul daca veti tine cont de faptul ca plasele de tantari nu sunt scumpe atunci ramane la alegerea voastra daca urmeaza sa cumparati plase noi sau sa le reparati pe cele vechi. Daca intampinati probleme in ceea ce priveste modul de functionare al tamplariei de aluminiu sau PVC a plaselor de tantari sau a usilor de termipan cu ajutorul nostru puteti sa rezolvati toate aceste probleme. Noi va oferim solutii complete de reparatii plase de tantari si de inlocire piese si balamale, rame si alte astfel de mecanisme pentru a repara plasele de tantari si termopanele.

Nu trebuie sa va faceti griji in momentul in care plasele voastre de tantari si unele componente ale lor se strica. Noi  va punem la dispozitie si toate elementele la preturi rezonabile pentru a putea sa va reparati plasele de tantari singuri sau in cazul in care vreti ca echipa noastra sa faca reparatiile in locul vostru ne puteti anunta si veti scapa astfel de cumpararea unor plase noi.

Pe timpul iernii se recomanda sa tineti plasele de tantari de tip rulou ridicate in carcase dupa ce in prealabil plasa este curatata. Nu demontati plasele de tipul rulou de pe tamplarie in perioada in care nu le folositi. Plasele de tantari rulour vor fi actionate cu arcuri si snur. Ele au si rolul de a ridica sau de a cobori plasa de tantari si se vor pastra in interior.

Pașii unui proiect

Vă oferim. Vă măsurăm. Vă montam.

O oferta de preț

După ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte!

Ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist

Vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime. Pentru lucrare vă oferim garanție.